+3620/2127576 kovacsoltvas@inoxhun.hu Héfő - Péntek: 09:00 - 17:00

Blog - Kerítés gyártás és ami mögötte van

Úszó- és tolókapuk

A városi élet zaja helyett egyre többen választják a vidéki környezet nyugalmát. A vidéki házak arculatának meghatározó eleme a magánterület határait jelölő kerítés és a ki-bejárás lehetőségét megteremtő kapu.

Legtöbbször helyszín és költségvetés függvénye, hogy számunkra melyik típusú kapu lehet az ideális választás, de kapupreferenciánk meghatározása előtt érdemes az esztétikus és praktikus szempontokat is mérlegelni.

Milyen magas lehet a kerítés?

Hogy miért vonunk kerítést közvetlen lakókörnyezetünk köré? Számtalan oka lehet. A biztonságtól kezdve egészen addig, hogy elemi igényünk megőrizni a privát szféránkat, elbújni a kíváncsi tekintetek elől. De olyan praktikus okok is állhatnak a háttérben, mint a nagyon pontos telekmegjelölés, az általános vagy önkormányzati előírásoknak való megfelelés, illetve az, hogy – az északi államokkal ellentétben – nálunk igenis hagyománya van annak, hogy kerítés vegye körbe az ingatlanunkat.

Kovácsoltvas kerítés

Kerítésének felületkezelése nem csupán esztétikai kérdés, a megfelelő eljárás hozzájárul az anyag tartósságához, évekkel is megnövelve annak élettartamát. Cégünk két fajta felületkezelési technológiával foglalkozik: tűzihorganyzással és porszórással (más néven szinterezéssel).

A tűzihorganyzás során az acélt felhevített cinkfürdőbe merítik, a felületén pedig vas-cink bevonat képződik, ami tartós védelmet biztosít az anyagnak.

Elérhetőségeink

Hírlevél

Akciók, friss hírek, információk - értesüljön elsőként az aktualitásokról!

Közösség

Kövessen bennünket Facebookon!

 

Az Inoxhun Kerítés weboldal sütiket használt a teljesebb felhasználói élmény, és anonim statisztikai adatok gyűjtése érdekében.