+3620/2127576 kivitelezes@inoxhun.hu Héfő - Péntek: 09:00 - 17:00

Néhány szó rólunk

Kik vagyunk?

Miért érdemes bennünket választania?

Amennyiben vállalkozásunkat bízza meg leendő kerítése kivitelezésével, biztos lehet benne, hogy mi

  • nem csupán elkészítjük és beszereljük a megrendelt terméket, de közben odafigyelünk a környezetre is,
  • kiváló magyar szakemberekkel dolgozunk, akik ismerik a fát, illetve a rozsdamentes anyagokat és a velük való szakszerű bánásmódot (a rozsdamentes termékek előállítása eltér a hagyományos szénacél megmunkálásától!)
  • a minőségi munkavégzés alapvető nálunk,
  • korrekt díjszabásokkal dolgozunk (a kerítés árak nem szöknek az égig),
  • az Ön igényeit a legmagasabb minőségben valósítjuk meg - természetesen a szakmai szempontok szem előtt tartásával.

Akár fakerítést, akár kovácsoltvas vagy WPC kerítést szeretne, forduljon hozzánk bizalommal!

Fakerítések rozsdamentes acél kerettel! WPC-vel és rétegelt lemezből is!
Létezik fakerítés 6-8 év garanciával? Igen, létezik! Mi biztosítjuk ezt a garanciát az általunk készített fakerítésekre, ugyanis több rétegben, a legjobb minőségű anyagokkal kezeljük őket. Ezen felül a rozsdamentes acél keretekre 25 év garanciát vállalunk.

Miért is jó WPC-ből vagy rétegelt lemezből készíteni a kerítést? Mert a műanyag tartalma miatt évtizedekkel meghosszabbítja a fa élettartalmát. A műanyag tartalma 40-60 %. A készítése egy speciális eljárást igényel, amiben nagy nyomással préselik össze a faforgácsot a műanyag forgáccsal.

Mik az előnyei?

Nagyon esztétikus, hiszen épp úgy néz ki, mint a valódi fa, de az élettartalma sokkal hosszabb, mivel a környezettel szembeni ellenálló képessége jóval nagyobb. Ráadásul a WPC kerítés kevesebb kezelést igényel, mint a valódi fa.

Mennyibe kerül?

Nem a legolcsóbb, de szinte egy örök ékdarabja tud lenni a lakásnak/háznak.
Mi próbáljuk a lehető leggazdaságosabb szinten tartani árainkat, ezért több gyártóval is tartjuk a kapcsolatot az anyagbeszerzés terén, de természetesen a minőségből nem engedünk.

Miért válaszon minket?

Ez egy családias vállalkozás, ahol szem előtt tartjuk, hogy a szolgáltatás nem csupán a megrendelt termék elkészítéséből és beszereléséből áll. Mi odafigyelünk a környezetre, és a Megrendelő egyéni igényeire. Kiváló magyar szakembereink számára a minőségi munka alapvető, ezért odafigyelnek rá, hogy milyen termékek kerülnek ki a kezük alól. Épp ezért, mi átlagon felüli garanciát adunk az általunk készített kerítésekre. Józsi bácsi a pincéjében ezt nem fogja tudni szépen megcsinálni, hiába barkácsolt korábban már tucatnyi kerítést lucfenyő deszkákból, vagy kovácsoltvas kerítést régről maradt anyagokból; a fa és a rozsdamentes anyagok kezelése megköveteli a magas fokú szakmai tudást és precizitást.

Hogy mi az a rozsdamentes acél?

A rozsdamentes acél (inox acél, a francia inoxydable szóból) egy minimum 10,5% krómot tartalmazó acélötvözet, amely a króm tartalom révén fokozott rozsdaállóságot nyer a közönséges acéllal szemben. A normál szénacél a levegő és nedvesség hatására hamar rozsdásodni kezd; a képződő vas-oxid réteg (a rozsda) aktív anyag, amely folyamatosan haladva újabb és újabb réteg vas-oxidot hoz létre, ami idővel lehámlik az acéltárgyról. A megfelelő krómtartalmú acélnál a króm-oxid passzív réteget képez, ami megelőzi a felület további rozsdásodását, és megakadályozza annak az acél belső rétegeibe történő haladását, valamint a króm és oxidja - hasonló méretű ionjai miatt - szorosan egyben marad, nem hull le.

Az acél rozsdaállóságával már az 1800-as évek végén foglalkoztak, azonban az áttörést a német Krupp vállalat mérnökeinek szabadalma hozta meg 1912-ben, amikor feltalálták az ausztenites acélt. Ugyanebben az évben az Egyesült Államokban egy mérnök szabadalmaztatni szerette volna a martenzites acélt, ami végül 1919-ben sikerült.

Ismerje meg Ön is modern kerítés kínálatunkat és kérjen ajánlatot!

Elérhetőségeink

Fa, WPC és kovácsoltvas kerítések:

Adatkezelési tájékoztató

Cookie-szabályzat

Hírlevél

Akciók, friss hírek, információk - értesüljön elsőként az aktualitásokról!

Közösség

Kövessen bennünket Facebookon!