+3620/2127576 kivitelezes@inoxhun.hu Héfő - Péntek: 09:00 - 17:00

Kerítés árak

Kerítés gyártási munkadíjainkról

Kerítés építés árak

Mennyi az annyi?

Jogosan merülhet fel Önben a kérdés, hiszen gyakorta az ár az egyik legfontosabb döntő tényezője a választásának. (hiszen az ár gyakorta jelenti választásának döntő tényezőjét)

Akár építkezésről, akár felújításról legyen szó, fontos tudnia, hogy elképzeléseit milyen összegekből tudja majd megvalósítani. Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani részletes leírásunkkal és néhány irányárral, amelyek természetesen egyedi igényeihez lesznek igazítva.

Az előzetes árajánlat egy ingyenes helyszíni felmérés követi, melyet egy személyre szabott árajánlattal teszünk még csalogatóbbá.

Vörösfenyő fakerítés árak

Mindegy, hogy rusztikus vagy modern kivitelezésben gondolkozik, ezzel az „örök fának” is nevezett anyaggal nagyon jól fog járni. Ha a természetesség híve, és egy olyan kerítősről álmodik, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak is, rendeljen vörösfenyő fakerítést tőlünk mindössze 23.500 Ft/m2 ártól!

WPC kerítés árak

A fa- és műanyag forgács mixtúrájából gyártott kerítések egyszerre praktikusak és esztétikusak. Aki ilyen alapanyagú kerítés mellett teszi le a voksát, a természetesen elegáns összhatás mellett hosszú élettartamra is bizton számíthat. Ennek az ára 23.500 Ft/m2-től indul.

Kovácsoltvas kerítés árak

Ha kovácsoltvas kerítésének elkészítését ránk bízza, szintén pénztárcabarát árakra számíthat. Bár úgy tartják, ez az egyik legdrágább kerítésfajta, a pénzéért nálunk biztosan prémiumminőséget is kap. Kovácsoltvas mintáink közül 21.990 Ft/m2-től válogathat, míg maga a kerítésszerkezet 19.990 Ft / métertől szerezhető be tőlünk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot kerítéskészítésre akár most, kényelmesen, online!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot kerítés készítésre akár most, kényelmesen, online!

Kovácsoltvas kapu és
kerítés árak

Kovácsoltvasból klasszikus és modern stílusú kerítések, kapuk egyaránt készíthetők időtálló, dekoratív kivitelben.

Klasszikus stílus

Klasszikus stílus

Kétszárnyú nyílókapuval és egy Napóleon-ívű kisebb kapuval készült ez a kerítés. A korrózióval szembeni védelmet a tűzihorganyzás, a választott felületkezelési mód pedig a porfestés, azaz a szinterezés.

Kiskapu: 1m x 1,7 m

Ára: 119.000 Ft + ÁFA

Nyílókapu: 3m x 1,7m

Ára: 274.000 Ft + ÁFA

Modern

Modern

Egy tolókapuval és egy kiskapuval készült ez a modern stílusú kerítés. Felületkezelés: antracit színű szinterezés.

Kiskapu: 1m x 1,7 m, tartozékai: állítható forgáspontok, zár, zárbetét, kilincs.

Ára: 109.000 Ft + ÁFA

Tolókapu: 3m x 1,7 m, tartozékai: sín, csapágyazott kerekek, dupla csapágyazott megvezető görgök, zár és zárbetét.

Ára: 263.000 + ÁFA

Vörösfenyő kapu és
kerítés árak

Vörösfenyőből egyedi hangulatú, természetes hatású, hosszú élettartamú és esztétikus kerítéseket és kapukat készítünk megrendelésre.

Letisztult stílus

Letisztult stílus

A vázszerkezet természetesen az elnyűhetetlen tűzihorganyzott acél a hosszú élettartamért, a fa pedig két réteg Milesi vékonylazúrral lett lefestve.

Kiskapu: 1m x 1,6 m

Ára: 94.900 Ft + ÁFA

Kétszárnyú nyílókapu: 3m x 1,6m

Ára: 229.000 Ft + ÁFA

Kovácsoltvas-vörösfenyő

Kovácsoltvas-vörösfenyő

Kovácsoltvas kapu vörösfenyő betéttel. Íves, mángorolt vázszerkezete matt fekete szinterezéssel felületkezelve. A betétek köztávolsága 10 mm, két réteg Milesi vékonylazúrral festve.

Kiskapu: 1m x 1,7m

Ára: 129.000 Ft + ÁFA

Kétszárnyú nyílókapu: 3m x 1,7m

Ára: 329.000 Ft + ÁFA

WPC kapu és
kerítés árak

A fa-műanyag kompozit kerítések esztétikusak, tartósak és praktikusak, a karbantartásuk pedig rendkívül egyszerű.

Korszerű design

Korszerű design

Antracit WPC kerítés és kapu egyedi méretben. A megrendelés 5 darab kerítésbetétre és egy kisméretű kapura szólt.

Kerítésbetét: 2,2m x 1,3 m

Kiskapu: 1m x 1,6m

Teljes ár: 649.000 Ft + ÁFA

A kerítés árakról részletesen

A kerítés árakat a helyszín adottságai és a kivitelezés minden részlete befolyásolja, így az összköltség az alábbi tényezőktől függ:

 • helyszín,
 • a kerítés elrendezése,
 • a szerkezet formája,
 • alap- és segédanyagok,
 • rögzítések módja,
 • a betétek sűrűsége, távolsága,
 • felületkezelés módja,
 • kivitelezés ideje és sürgőssége,
 • díszítés és stílus (főleg a kovácsoltvas kerítés árak esetén).

A tartósságnak, az elegáns megjelenésnek és az egyedi kivitelezés lehetőségének köszönhetően egy minőségi kovácsoltvas kerítés ingatlana értékét is növeli, ezért a kovácsoltvas kerítés árak hosszú távon optimális módon térülnek meg.

Részletes kerítés árak egyedi árajánlat keretében

Az egyéni árajánlat tartalmazza a végleges kerítés építés árakat: az alap- és segédanyagok árát és a munkadíjakat is tételenként részletezve. (pl. telepítés, kezelés, stb.)

A helyszíni felmérés az igényeinek megfelelő kerítés pontos kivitelezése mellett biztosítékot jelent Önnek arra is, hogy a későbbiekben nem merülhetnek fel rejtett költségek.

Költségnövelő- és csökkentő tényezők a kerítés árak terén

Vannak olyan tényezők, amelyek nehezítik a munkát, így növelik a munkaidőt és a kerítés építés árakat is:

 • bontandó kerítés,
 • nagy szintkülönbségek,
 • kapuk, világítás és díszítések beépítése,

És természetesen vannak olyan tényezők is, amelyek megkönnyítik a kivitelezést, így ilyen esetben kevesebb munkadíjat számítunk fel:

 • egyszerűbb mintázat,
 • normál kerítés hosszak.

A kovácsoltvas kerítés árak nagyban függnek a kivitelezés egyediségétől és bonyolultságától (pl. minták, díszítések, festés).

Kerítés és kapu

A kerítésekhez a legtöbb esetben kapuk (automata, kis és nagykapu, kocsibeálló) kialakítására is szükség van, amelyek árát szintén helyszíni felmérés alapján tudjuk Önnek pontosan megadni. Minden kerítéstípushoz többféle – hozzá illő kapuszerkezetet tudunk Önnek ajánlani és készíteni.

A kapu árát az alábbi tényezők befolyásolják:

 • a kivitelezés helyszíne,
 • a kapunyílás mérete,
 • a kapu magassága,
 • a kapu típusa (alumínium, faborításos, fémpálcás, zártlemezes, stb.),
 • személybejáró típusa (nagykapu mellett vagy a kapuban),
 • kapuellensúly készítése,

A kerítés építésre vonatkozó törvényi szabályozások

A kerítés építése nem engedélyköteles, de helyi önkormányzati szabályok, illetve műemlék esetén műemlékvédelmi szabályok vonatkozhatnak az építés módjára, a kerítés anyagára, külalakjára, magasságára vagy pozíciójára vonatkozóan. Az országosan érvényes, általános előírásokat Az országos településrendezési és építési követelményekről szóló 253/1997. (XII. 20.) Korm. rendelet 44§-a tartalmazza.

Alapesetben a kerítést saját telken kell megépíteni, a szomszédok közötti kerítés telepítésekor mindig az utcán - a házzal szemben állva jobb kézre eső kerítés megépítése a mi feladatunk. A hátsó szomszédtól elválasztó kerítésnél a felelősséget és költségeket is fele-fele arányban kell megosztani. Az alapszabály szerint a hátsó telekhatár vonalában a felezőponttól jobbra eső szakaszt kell nekünk megépítenünk.

Fontos szabály, hogy a kapu befelé kell, hogy nyíljon, továbbá telekhatáron belül csak nem tömör kerítés építése és élő sövény kialakítása engedélyezett.

A helyi önkormányzati rendeletek további kiegészítéseket vagy szigorításokat tartalmazhatnak. (pl. ártéri területeken kötelező lehet a lábazat nélküli kerítés, maximalizálhatják a kerítések magasságát, vagy bizonyos anyagok alkalmazását tilthatják az adott településen)

Kiváló minőség és gazdaságos kerítés építés árak

Számunkra kiemelt szempont, hogy a lehető leggazdaságosabb szinten tudjuk tartani a kerítés építés árakat, ezért több gyártóval is tartjuk a kapcsolatot az anyagbeszerzés terén, így mindig az optimális árú alapanyagokat tudjuk beszerezni kerítése vagy kapuja kivitelezéséhez. Mindez ugyanakkor azt is jelenti, hogy nem megfelelő minőségű alapanyagot nem fogunk Önnek kínálni csak azért, hogy olcsóbb legyen. Hosszú távú szakmai tapasztalatunknak köszönhetően tisztában vagyunk vele, hogy az ilyen döntések később így vagy úgy kárt fognak okozni Önnek.

A kovácsoltvas kerítés árak attól is függnek, hogy szükség van-e a környezeti hatások által megkívánt speciális anyagok vagy technikák alkalmazására.

Munkatársaink odafigyelnek a környezetre, és mindig szem előtt tartják az egyéni igényeket. Az ideális kerítés kiválasztása és az optimális kerítés építés árak érdekében nagy örömmel nyújtunk Önnek szakértő tanácsadást is.

Elérhetőségeink

Fa, WPC és kovácsoltvas kerítések:

Adatkezelési tájékoztató

Cookie-szabályzat

Hírlevél

Akciók, friss hírek, információk - értesüljön elsőként az aktualitásokról!

Közösség

Kövessen bennünket Facebookon!