+3620/2127576 kivitelezes@inoxhun.hu Héfő - Péntek: 09:00 - 17:00

WPC kerítés készítés

műanyag-fa kompozit kerítések

WPC kerítés

WPC kerítés készítés

A WPC kerítések legfőbb vonzereje abban rejlik, hogy remekül ötvözik a praktikus, könnyű kezelhetőséget a fából készült változatok natúr szépségével. A speciális eljárás során a rétegelt WPC lemezeket fa- és műanyag forgács mixtúrájából gyártják, nagy nyomáson történő összepréseléssel. Ez a kombinált gyártási technológia évtizedekkel képes megnövelni a kerítések élettartamát. A WPC kiemelkedő (40-60%-os) műanyagtartalma garantálja a kerítés egyszerű karbantartását, míg a hasonló arányban használt fa alapanyagok természetesen elegáns összhatást biztosítanak.

A WPC kerítések további előnye, hogy jól viselik a nedvességet és a szélsőséges időjárási viszonyokat, így több generáción át óvják a portát a kíváncsi tekintetektől és az illetéktelen behatolóktól egyaránt.

Ha ilyen kerítés mellett dönt, hosszú időre megússza a festéssel, pácolással, felújítással járó macerákat, hiszen a WPC-k előnyös tulajdonságai közé sorolandó az is, hogy beépítés után nem igényelnek semmilyen karbantartást, így ezekkel a kerítésekkel hosszú távon nemcsak időt, de pénzt is megtakaríthat.

Egyszerűen tisztántarthatóak, a mindennapi szennyeződésektől (például a portól) egy kis szappanos vízzel megszabadulhat, így a tisztításhoz nem lesz szüksége semmilyen speciális tisztítószerre.

Ha pedig Önnek is fontos a környezettudatos gondolkozásmód, szintén ezzel a kerítéssel jár a legjobban. Mivel a kerítések újrahasznosított anyagokból készülnek, és az előállításuk sem terheli meg káros anyagokkal a környezetet, ezért ökológiai lábnyom nélkül szolgálják majd otthona esztétikus megjelenését.

Válassza ki Ön is az otthona színeihez leginkább passzoló színt, a tökéletes végeredmény érdekében!

WPC kerítéseinket az alábbi árnyalatokban rendelheti meg:

WPC kerítés színek

A kerítéseket rendkívül ellenálló rozsdamentes acélkerettel készítjük, mely jelentős krómtartalmának köszönhetően magasabb korrózióállósági szintet képvisel, mint a közönséges acél.

Válasszon minket a kerítésgyártáshoz, mert:

  • több száz kerítést készítettünk már;
  • a kiemelkedő minőség és a baráti árak nálunk kéz a kézben járnak;
  • munkáinkra átlagon felüli garanciát vállalunk;
  • nemcsak a megvalósításban, hanem a tervezésben is számíthat ránk;
  • egyedi ötletekre is nyitottak vagyunk;
  • nálunk nem kell rejtett költségektől tartania;
  • ingyenes helyszíni felméréssel indítjuk az együttműködésünket és egy személyre szabott szerződéssel;
  • a határidők betartásával dolgozunk!

Ha felkeltettük érdeklődését, nézze meg referenciamunkáinkat galériánkban, és álmodja meg a saját WPC kerítését! Ha szeretne már most belevágni a munkába, kérje egyedi árajánlatunkat weboldalunkon, vagy keressen minket elérhetőségeink egyikén!

A WPC kerítés jellemzői

- Megjelenése esztétikus, egyezik a természetes fáéval;
- részben fából, részben műanyag faforgácsból készül;
- rozsdamentes acélkerettel ellátható;
- időtálló és hosszú élettartamú.

Elérhetőségeink

Fa, WPC és kovácsoltvas kerítések:

Adatkezelési tájékoztató

Cookie-szabályzat

Hírlevél

Akciók, friss hírek, információk - értesüljön elsőként az aktualitásokról!

Közösség

Kövessen bennünket Facebookon!