+3620/2127576 kivitelezes@inoxhun.hu Héfő - Péntek: 09:00 - 17:00

Fakerítések

Minőségi fából, szakértelemmel

Változatos mintázatokkal rendelkező fakerítéseink nemcsak természetességet kölcsönöznek otthonának, de a különböző külső behatásoktól is megvédik azt. A szomszédtól átszűrődő zajok minimalizálhatók, és az utcafrontról befelé irányuló porfelhők átjutásának esélye is lényegesen kevesebb lehet alkalmazásukkal.

De szép és esztétikus fakerítéseinket nem csak praktikusságuk miatt keresik oly sokan. Mutatós kiegészítői lehetnek bármely kertnek, teleknek. Az általunk készített fakerítések csak úgy vonzzák magukra a tekinteteket, igényes megmunkálásuknak és magas színvonalú kidolgozottságuknak köszönhetően, méltán váltak megrendelőink kedvenceivé.

Ha a vörösfenyő fakerítés mellett dönt, biztos lehet annak időtállóságában és kiemelkedő minőségében. Felületkezelt modelljeinkre 6-8 év jótállást vállalunk. Kérés esetén fakerítéseinket rozsdamentes acélkerettel is kivitelezzük. Ez esetben azok foglalatára garantált 25 év gyártói garanciát biztosítunk.

Fedezze fel Ön is kínálatunkat, és válassza az otthonához leginkább illő fakerítést! Előzetes árajánlatunk után minden esetben egy ingyenes helyszíni felmérésre számíthat. Legyen egészen nyugodt, mert nálunk nem kell rejtett költségektől sem tartania! Bármilyen kérdése lenne, fordulhat hozzánk bizalommal, hiszen igyekszünk minden felmerülő problémájára megoldást találni. Szavazzon a minőségre és a megfizethetőségre!

 

Kérdése van termékeinkre, a szállításra vagy a beépítésre vonatkozóan? Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén! Várjuk megkeresését!


 

Vörösfenyő fakerítés

Durvább felületű, vidéki hangulatot idéző vörösfenyő fakerítéseink könnyedén ellenállnak az időjárás viszontagságainak (eső, jég, napfény). Tetszés szerint vízszintesen és függőlegesen is beépíthetők.

Hosszú távra tervez? Tegye le voksát vörösfenyő fakerítéseink egyike mellett, melyre 6-8 év garanciát adunk!

Elérhetőségeink

Fa, WPC és kovácsoltvas kerítések:

Adatkezelési tájékoztató

Cookie-szabályzat

Hírlevél

Akciók, friss hírek, információk - értesüljön elsőként az aktualitásokról!

Közösség

Kövessen bennünket Facebookon!