+3620/2127576 kivitelezes@inoxhun.hu Héfő - Péntek: 09:00 - 17:00

Blog - Kerítés gyártás és ami mögötte van

Vörösfenyő kerítés építése profi módon

Vörösfenyő kerítés építése profi módon

A vörösfenyő az egyik legkedveltebb, legtöbbet keresett kerítés-alapanyag, hiszen rendkívül tartós, jól alakítható, nagy méretben elérhető, illetve a legkülönbözőbb stílusokban is jól mutat. Lássuk, mit is érdemes tudni erről a klasszikus kerítéstípusról!

 

A vörösfenyő fakerítéshez

A vörösfenyő már csak kiváló esztétikai tulajdonságai miatt is rendkívül népszerű alapanyag, azonban fontos tudni, hogy a színe attól is függhet, hogy az adott fa honnan származik. A hidegebb helyen nőtt vörösfenyők színe sötétebb, vöröses barna, míg a melegebb éghajlatok vörösfenyői sárgásabbak, világosabbak. Közös bennük ugyanakkor, hogy sok más fafajtához képest rendkívül könnyűek, csomómentesek, és jól megmunkálhatók. A vörösfenyő mindemellett kifejezetten vízálló is, így kültéri használat esetén kifejezetten jó, időjárásálló választás.

Klasszikus és modern kerítés

A kerítés kiválasztásánál a kerítés árát, tartósságát és esztétikai tulajdonságait is figyelembe kell venni, hiszen a választott anyagnak egyszerre kell beleférnie a büdzsébe, és egyszerre kell harmonizálnia a ház külsejével. Éppen ezért a vörösfenyő kerítések mellet kitűnő választás lehet a kovácsoltvas kerítés is, amely arisztokratikus hangulatot kölcsönözhet egy ingatlannak.

Segítségre van szüksége a kerítés árak közötti eligazodásban, illetve a megfelelő kerítés kiválasztásában? Kérje szakértőink tanácsát, ossza meg velünk elképzeléseit, és kérjen ajánlatot!

Elérhetőségeink

Fa, WPC és kovácsoltvas kerítések:

Adatkezelési tájékoztató

Cookie-szabályzat

Hírlevél

Akciók, friss hírek, információk - értesüljön elsőként az aktualitásokról!

Közösség

Kövessen bennünket Facebookon!