+3620/2127576 kivitelezes@inoxhun.hu Héfő - Péntek: 09:00 - 17:00

Blog - Kerítés gyártás és ami mögötte van

Miért olyan népszerűek a WPC kerítések?

Miért olyan népszerűek a WPC kerítések?

Egy esztétikus és megfelelően karbantartott kerítés olyan, mint egy névjegy. Otthonunk névjegye, ami igényességünkről, stílusunkról árulkodhat. Ezért sem mindegy, milyen típusú kerítés mellett döntünk.

Ameddig egy laikus szem számára elsőre csak a kerítés alapanyagának minősége, színe, kidolgozottsága tűnhet fel, addig egy szakavatottabb szem már az apróbb részletekre is odafigyel. Például a WPC kerítések esetében az egyedi mintázatra, erezetre, ami igazán páratlanná teszi ezt a kerítéstípust.

WPC, ami újrahasznosított anyagokból készül

A WPC anyaga nem más, mint farost vagy bambusz, illetve műanyag forgácsának mixtúrája, amit nagy nyomáson, magas hőmérsékleten összepréselnek. Ez a különleges gyártási metódus nem csak amiatt rendhagyó, mert a WPC tulajdonképpen újrahasznosított anyagokból készül, hanem azért is, mert ez a speciális technológia akár hosszú évekkel is képes megnövelni az ebből készült kerítések élettartamát.

Néhány további érv a WPC kerítések mellett

  • Ha egy igazán mutatós, modern kerítést szeretne, ez lesz a legjobb választás. Mind esztétikai szempontból, mind pedig praktikus okokból jó döntés.
  • Ha kedveli a natúr kinézetet, a természetességet, a WPC kerítés stílusjegyei egyenesen lenyűgözik majd.
  • A WPC kerítések remekül ellenállnak a nedvességnek, az időjárás viszontagságainak, így hosszú évtizedekig újszerű állapotban tündökölnek.
  • Ez a kerítéstípus nem igényel rendszeres és fáradságos karbantartást, nem kell festeni, pácolni és a felújítással sem kell bajlódnia.
  • A WPC kerítést könnyű tisztántartani, egy nedves ronggyal eltávolítható a kerítés felületéről a por és a legtöbb szennyeződés.

Ha felkeltettük érdeklődését, és szívesen választana otthona „névjegyéül” WPC kerítést, kérjen árajánlatot, vagy érdeklődjön munkatársainknál részletesebben is a kerítés árakról!

Elérhetőségeink

Fa, WPC és kovácsoltvas kerítések:

Adatkezelési tájékoztató

Cookie-szabályzat

Hírlevél

Akciók, friss hírek, információk - értesüljön elsőként az aktualitásokról!

Közösség

Kövessen bennünket Facebookon!